Crackdown 3 utsatt til 2019
0

Crackdown 3 utsatt til 2019

Crackdown 3 blir utsatt igjen. Originalt skulle spillet slippes i november 2017, men ble utsatt til 2018. Nå sier kilder nær Kotaku at spillet igjen har blitt utsatt. Denne gangen til 2019. Dette gjør den allerede svake eksklusive-spill listen til Xbox enda svakere.

 

Spillet ble annonsert så tidlig som i 2014 på E3. I fjor sa Microsoft at spillet skulle lanseres ved siden av Xbox One X den syvende november. Problemer i utviklingen og lignende har gjort at Microsoft har måttet utsette spillet, først til våren 2018, og nå til 2019. Dette sier to kilder nær produksjonen til Kotaku.

 

Microsoft har levert solide E3 show de siste årene, men mange av spillene de har vist frem har ikke kommet ut, har blitt utsatt og så videre. Man kan begynne å spørre seg selv hvor mye man kan stole på Microsoft sine E3 show, og det kan bli spennende å se årets show med disse tankene i bakhodet. Det faktum at Sony sine eksklusive spill har gjort det meget bra i det siste kan heller ikke være en god tanke for Microsoft å ha i dette øyeblikk, men om dette vil ha noen umiddelbar virkning kan være vanskelig å si.

 

Tolvte juni braker E3 løs i Los Angeles, og Microsoft er en av flere som skal ha pressekonferanse. Det er mulig man får mer informasjon om Crackdown 3 der, men det er bare ren spekulasjon.

About Mathias Johannessen

Filmstudent ved Universitetet i Bergen. Elsker indie-spill, gamle klassikere, og B-spill.

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.