Crysis 2 tilbake på Steam
0

Crysis 2 tilbake på Steam

mai 30 Spill.no  

Electronic Arts har lagt ut Crysis 2: Maximum Edition for salg på Valves nettjeneste Steam, etter opprinnelig å ha fjernet grunnspillet  for noen måneder siden.

DLC-trøbbel

Da EA fjernet Crysis 2 og Dragon Age 2 fra Steam, regnet de fleste med at utgiveren blokket ut konkurrerenter til deres nyoppstartede Origin-tjeneste, men det viser seg nå at grunnen var en helt annen. Begge spillene inneholder digitale butikker hvor man får kjøpt nedlastbart materiale. Dette bryter med retningslinjene hos Valves Steam-tjenesten, og EA måtte derfor fjerne spillene.

Nå er de imidlertid tilbake med Crysis 2: Maximum Editiion, som siden det inneholder alt av ekstramateriale for spillet allerede, ikke lenger bryter med Steams retningslinjer. Det gjenstår å se hvorvidt EA kommer til å fortsette å satse på Steam fremover, i hvert fall når det kommer til utgaver som inneholder alt av DLC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.