0

Cyberpunk 2077 knuser hyperekorder!

jun 09 Alexander Lund  

Det har tidligere blitt rapportert om enorme mengder hype i forbindelse med offentliggjøringen av spillet Cyberpunk 2077. Nå kan vi rapportere at hypemålingene har gått gjennom taket.

Nå viser det seg at hyperekorden fra tidligere har blitt knust og vil antagelig stige de neste dagene.

Rekorden ble satt da det visste seg at filmstjernen Keanu Reeves vil ha en sentral rolle i spillet fra de polske utviklerne Projekt CD Red, kjent for Witcher-serien. Pressetalsmannen for Verdens helseorganisasjon sa at de vil ha ressurser tilgjengelig i April neste år.

Vi vil være tilstede på alle Elkjøp og Power butikker, hvor vi står klare med helsepersonell, Battery og Gorbys piroger.”

Det er også blitt satt ut en advarsel fra Interpol om at antall savnede personer vil mest trolig øke i denne perioden. Politibetjent Colin Allcars sier følgende:

Hvis barna dine eller kjæresten dine forsvinner i ukene etter 16 april, er det mest trolig at de tatt av hypen. Sjekk vennligst arealet nær TV eller PC i huset ditt før du ringer oss.

 

Hva slags rolle Keanu Reeves vil ha i spillet er enda ukjent, men vi regner med at det vil ha noe med våpen å gjøre.

Cyberpunk 2077 kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4 den 16. april 2020.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill