2

Cyberpunk 2077 med ny verdensrekord i hype!

aug 28 Alexander Lund  

Det var klokken 12.00 i dag at Guiness World Records annonserte at CD Project Red nettopp slo verdensrekorden i hype med spillet Cyberpunk 2077.

“Det er uten tvil høyeste målinger av hype vi har sett på lenge” sa Guiness pressetalsmann Terry Wrist.

“Ifølge Verdens helseorganisasjon ligger hype på vanlige spill på rundt 10-20 Molyneux (enheten for hype), men Cyperpunk ligger på hele 200 Molyneux!” 

Den raske økningen i hype kom etter at CD Projekt Red la ut en 49 minutter lang video med gameplay av spillet Cyberpunk 2077.  Den overraskende økningen av hype har ført til store helseproblemer rundt om i verden, noe som gjorde at FNs sikkerhetsråd hadde et møte på kveldstimene.

“Vi har aldri sett disse nivåene av hype på lenge” kom det i en offentlig uttalse fra Verdens helseorganisasjon, og rapporter at det er opprettet teltleire i nærheten av mange spillbutikker hvor folk som er smittet av hype kan få hjelp.

Symptomer på Cyberpunk-hype er følgende:

  • Prøver å hacke seg inn i andre personer. Flere personer har rapportert at mennesker gående med Ipad ledninger poker tilfeldige forbipasserende.
  • Flere har prøvd å betale for varer med eddies….ved nærmere undersøkelser viser dette seg å være ett kallenavn for Euro-dollars, som (enda) ikke eksisterer. Likevel har sedler hvor man har limt sammen dollar og euro blitt konfiskert.
  • Folk som bruker en astmainhalator for å så bevege seg veldig sakte for å skape en illusjon om at tiden går stille. Narkotiske stoffer mistenkes involvert.
  • Leger rapporter om at de ikke kan “installere” Iphone, Ipad eller fitbit inn under skinnet til pasienter ettersom slikt går imot brukervilkårene for Apple-produkter.
  • Elkjøp jager vekk personer som prøver å “hacke” datamaskinene deres, og klager over at hackeprogrammet med “kubesystemet” ikke finnes.

Hacking involverer visstnok kuber i Cyberpunk 2077

Blant de som rapporterer om effektene av hype er forsikringsselskapene:

“Nei, for ørtende gang, vi tilbyr ikke platinumpakker for våre kunder og vi har ikke tilgjengelig en kampstyrke med spesialsoldater som kan nå deg innen 180 sekunder…enda” sier Forsikringer R US-talsmann Ayma Moron.

Forsvaret har også merket pågangen og rapporter at de ikke gir ut minnepinner med virus til sivile uten avtale og det er ingen langsiktige planer om å gå privat. 

Videre er det rapportert økende bruk av nynorsk som en del av symptomene. Hva det skyldes vites enda ikke.

Nynorsken har overlevd frem til 2077 i Cyberpunk

Det er enda ikke rapportert om en kur mot hype men man regner med at det vil nå sitt toppunkt engang i 2019-2020 da spillet Cyberpunk 2077 er ventet på samtlige plattformer. (Utenom Switch.)

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill