Dagdrømmer om «Wii 2»
0

Dagdrømmer om «Wii 2»

Nylig kunngjorde Nintendo at oppfølgeren til deres enormt populære Wii-konsoll vil vises på E3-messen i Los Angeles til sommeren. Konsollen er foreløpig bare kjent under prosjektnavnet «Project Café», men den forventes å bli kalt enten «Wii 2» eller «Wii HD».

Nå bugner Internett over av kreative forslag til hvordan den neste Wii-konsollen kommer til å se ut. Vi har samlet et knippe av de beste forslagene vi har funnet. Kilder til de ulike bildene er ikke tatt med, da er har vist seg vanskelig å spore de tilbake til den originale opphavsmannen. Vi presiserer for ordens skyld at ingen av tegningene er godkjent eller vist for Nintendo; dette er kun konsepttegninger utviklet av privatpersoner og Nintendo-entusiaster.

Se de beste Wii 2/Wii HD-forslagene nedenfor:

Hvilke av disse kreative Wii 2/Wii HD-variantene skulle du helst sett at ble realisert? Svar i kommentarfeltet nedenfor!

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.