Dark Souls 2 annonsert
0

Dark Souls 2 annonsert

des 08 Spill.no  

Under gårdagens Spike Video Game Awards i USA annonserte Namco Bandai en oppfølger til det kritikerroste spillet Dark Souls. Dark Souls 2 vil fortsette i samme ånd som forgjengeren, med en helt ny hovedperson og en helt ny verden å utforske.

Nådeløst

Dark Souls, og forgjengeren Demon’s Souls, har blitt hyllet av både kritikere og spillere. Spillene har fått ros for sin høye vanskelighetsgrad, et utrolig balansert kampsystem og sin innovative nettløsning.

Spillregissør Tomohiro Shubaya fra From Software holder fortsatt i tømmene under spillets utvikling, og har følgende å meddele i en pressemelding fra utgiver Namco Bandai:

– Dette nye kapittelet i Dark Souls-sagaen presenterer muligheter for oss til å innovere i gameplay-design, utvikle en helt ny historie og utvide omfanget av verden spilleren kan interagere med.

Han lover også at Dark Souls 2 skal overraske og glede fansen med nye opplevelser og overraskende vendinger i historien samtidig som det skal lokke nye spillere inn i serien.

Her er traileren som ble vist på Spike TV Video Game Awards:

Dark Souls 2 utvikles av From Software og utgis av Namco Bandai. Spillet skal lanseres på Xbox 360, Playstation 3 og PC. Dato er ikke satt ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.