Dark Souls bekreftet til PC
0

Dark Souls bekreftet til PC

apr 12 Spill.no  

Namco Bandai har annonsert at en ny utgave av Dark Souls, med tittelen Dark Souls: Prepare to Die Edition vil lanseres til PC 24. august i år. Dermed er ryktene vi skrev om tidligere i uken bekreftet, og PC-spillere får for første gang sjansen til å oppleve det mørke og svært utfordrende fantasy-universet til From Software.

Nye områder og bosser

Den nye utgaven byr på hele Dark Souls-spillet som ble lansert på PS3 og Xbox 360 i fjor høst, men har fått et par nye områder og fiender som spillerne kan bryne seg på. Hvorvidt disse vil dukke opp som nedlastbart innhold for PS3- og Xbox 360-utgavene vet vi ikke ennå, men det virker sannsynlig.

Spillets innovative onlinedel, som lar spillere legge igjen beskjeder til hverandre og invadere hverandres verdener, vil kjøres via Games for Windows Live.

Dark Souls er et actionrollespill med en svært høy vanskelighetsgrad. Spillet er utfordrende og krevende, men for de som tar utfordringen åpner det seg en helt fantastisk spillverden som det virkelig er givende å mestre.

Vår anmeldelse av Dark Souls på 360/PS3 kan du lese her.

Dark Souls: Prepare to Die Edition lanseres for PC 24. august. En fersk trailer som viser noe av det nye innholdet kan du se her:

Bonus! En fyr har samlet video av alle gangene han døde mens han spilte Dark Souls. En halv time med lidelse for din nytelse:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.