Dårlige minner fra Goldeneye
0

Dårlige minner fra Goldeneye

feb 19 Spill.no  

YouTube-brukeren Warialasky har laget en film som hyller Nintendo 64-klassikeren Goldeneye ved å gjenskape et av spillets kanskje mest frustrerende øyeblikk.

Frustrerende

Når man tenker tilbake på spillklassikere fra noen konsollgenerasjoner tilbake, er det lett å ta på seg de rosenrøde nostalgibrillene sine og glemme frustrasjonen man til tider måtte tåle for å komme i mål. Selv om Nintendo 64-spillet Goldeneye 007 med rette har en høy stjerne blant nostalgiske spillere, var heller ikke dette uten sine svakheter. Det er tydelig at YouTube-brukeren Warialasky har hatt dette i tankene da han gjenskapte et av sine mest minneverdige øyeblikk med Rares superklassiker.

Se film

Goldeneye 007 ble utviklet av Rare og utgitt av Nintendo for Nintendo 64 i 1997. Spillet har senere blitt utgitt for både DS og Wii, og en ny versjon, Goldeneye 007: Reloaded, ble utgitt for Playstation 3 og Xbox 360 i 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.