Datoen spikret for SpillExpo 2015
0

Datoen spikret for SpillExpo 2015

mar 20 Spill.no  

Også i år arrangeres SpillExpo, og nå er det offentliggjort av arrangørene i Norgesexpo når messen for fjerde gang går av stabelen på Norges Varemesse i Lillestrøm. Igjen er det snakk om den første hele helgen i årets nest siste måned, som i år foregår fra den 6. til den 8. november. 

Suksessen til SpillExpo har kun vokst de tre årene det har blitt arrangert, og i fjor telte arrangørene hele 17.000 besøkende, som sto fint til det de i forkant av messen håpet på. Hvor mange som forventes i år har ikke Norgesexpo sagt noe om, og sannsynligvis er det naturligvis litt tidlig ennå, men de har allerede røpet at over 100 utstillere allerede har planlagt å ta turen.

Større messegulv og comic-con-fokus

Hvem dette er har arrangørene heller ikke nevnt eksplisitt, men de varsler at mange av fjorårets storheter, som blant annet innebærer Sony, Microsoft, EA, Tekna og Komplett.no, også vil være å finne på messegulvet i år – som faktisk vil være dobbelt så stort i areal som i fjor.

For å øke bredden har Norgesexpo i år valgt å innføre et større fokus på film, tegneserier og cosplay – alt i et slags comic-con-område som i følge messesjef Erling Løken Andersen er inspirert av opplegget San Diego Comic-Con. Her skal det blant annet være duket for verksted og debatter, samt muligheter til å møte stjerner som man kanskje også får signert noe av. Andersen sparer ellers ikke på kruttet i pressemeldingen som har blitt sendt ut:

“Spillexpo 2015 kommer til å overgå alt norske spill- og teknologiinteresserte tidligere har sett her til lands. Det blir lanseringer av nye spill og ny teknologi, cosplay, Norgesmesterskap i forskjellige spill, foredrag om spill og spillutvikling, arkadespilling og en egen avdeling for norske indie-utviklere.”

Skal du på Spillexpo?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.