Death Stranding lanseringsdato lekket  bare timer før den store avsløringen
0

Death Stranding lanseringsdato lekket bare timer før den store avsløringen

mai 29 Anders Lønning  

Vi er nå bare rett under en halvtime unna det mange tror er den offisielle annonseringen for lanseringsdatoen til det etterlengtede spillet fra Kojima Productions, Death Stranding.

Og som tradisjonen tro når det kommer til slike store avdekninger kan det se ut til at en del av informasjonen som er planlagt skal komme ut av denne begivenheten allerede har lekket på nettet.

Tidligere i dag rapporterte vi at forhåndsbestillings informasjonen til spillet hadde blitt lastet opp på Playstation butikken og nå kan det se ut til at vi også vet datoen spillet etter planen skal lanseres på.

Informasjonen kommer via en facebook post fra den offisielle taiwanske PlayStation kontoen, og i følge folk som kan språket skal det stå at Death Stranding vil bli lansert den 8. november i år.

Etter glippen har Sony gått til verks for å prøve å slette alle spor uten videre forklaring, noe vi hos Spill.no tar som en slags innrømmelse fra deres part. Skulle dette vise seg å være feil, er vi mest sannsynlig ikke langt unna å få vite sannheten.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.