Deler ut gullnøkler til Borderlands 2
0

Deler ut gullnøkler til Borderlands 2

okt 26 Spill.no  

Utvikler Gearbox kommer til å dele ut såkalte SHiFT-koder, som kan veksles inn i gullnøkler i skytespillet Borderlands 2, hele helgen.

Nøkler til folket

Gullnøkler benyttes i Borderlands 2 til å åpne en spesiell kasse, som rommer våpen av ypperste kvalitet, og som samtidig matcher nivået figuren din er på. Nå mener tydeligvis Gearbox at det er på tide å dele godene, og denne helgen kommer de på fem tidspunkter til å dele ut SHiFT-koder du kan veksle inn i spillet.

For å finne kodene, må du følge med på Gearbox’ Facebook-side og Twitter-konto, da det er her de blir publisert. Fem sett med koder dukker opp lørdag 27. oktober, på følgende tidspunkter: 01:00, 06:00, 12:00, 18:00 og  22:00. 

SHiFT

SHiFT er Gearbox’ egne system for denne typen premier og andre godtgjørelser, og krever at man registrerer seg med mailadresse og passord. Deretter kan du gå via hovedmenyen til Extras -> SHiFT Codes for å oppgi kodene, og de blir i denne omgang vekslet om til gullnøkler.

Borderlands 2 utvikles av Gearbox Software og utgis av 2K Games for Playstation 3, Xbox 360 og PC. Les anmeldelsen av spillet HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.