Destiny 2: The Witch Queen kommer kanskje i Februar
0

Destiny 2: The Witch Queen kommer kanskje i Februar

aug 24 Alexander Lund  

Bungie skal offisielt avduke Destiny 2s neste utvidelse: The Witch Queen, senere i dag i en livestream, og det er nok av informasjon vi får om Bungie sitt univers. Utvidelsen hovedkarakter skal handle om den myteomspunnende skurken og heksedronningen Savathun og skal gi oss tilgang til nye områder, våpen og skurker. Pluss at mytologien rundt Destiny universet vil få en god dose tillegg.

En lekkasje på Australsk PS Store side bekrefter oppføringen en utgivelsesdato for The Witch Queen for den 22. februar 2022 ifølge VG247

Ifølge lekkasjene skal historiene handle om hvordan Savathun «stjal lyset» og din jobb som Guardian er å finne ut av mysteriet og gjøre galt rett igjen.

Hvis du er interesert kan du følge livestream på Twitch 9 AM PT / 12 PM ET / 5pm BST. (Klokken 18 norsk tid)

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill