Destiny Beta nå åpen for alle!
0

Destiny Beta nå åpen for alle!

jul 25 Spill.no  
Free for all

I natt Bekreftet Bungie at betatesten for deres oppkommende MMORPG-skytespill, Destiny nå er tilgjengelig for alle. Det eneste som nå står mellom deg og Destiny-betaen er en liten tur innom Playstation eller Xbox Store på din valgte platform, samt et gullmedlemskap hvis du spiller på Xbox 360 eller Xbox One, eller Playstation Plus-medlemskap hvis du spiller på PS4.

Bonus!

I tillegg til å få prøve spillet før lansering, så får beta-testerene et eksklusivt Emblem når det endelige spillet kommer ut. Riktignok så krever dette at du er online i Destiny-betaen klokken 23:00 Norsk tid denne lørdagen, så ikke gå for tidlig til sengs!

Det er også verdt å nevne at betaen tar slutt natt til mandag den 27. så husk å få prøvd den ut mens den er der.

Destiny utvikles av Bungie Studios og utgis av Activision. Storsatsingen lanseres den 9. september for Playstation 3, Xbox 360, Playstation 4 og Xbox One.

Kilde: Bungie.net

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.