Destruction: AllStars ute på PlayStation Plus i dag
0

Destruction: AllStars ute på PlayStation Plus i dag

feb 02 Anders Lønning  

Spillet som opprinnelig skulle lanseres ved siden av PlayStation 5 konsollen er nå tilgjengelig uten ekstra kostnad for PlayStation Plus brukere frem til 5. April

I dag kan spillere kaste seg inn i arenaen i Destruction: AllStars fra Lucid Games, et spill som etter alt å melde ser ut til å blande sammen høyhastighets kaoset fra OnRush og Rocket League med karakterbaserte action spill som Overwatch og LawBreakers (Fred over dets minne)

Destruction: AllStars lover seksten unike karakterer å spille som hvor alle har evner som skal være skreddersydd til forskjellige spillestiler, hvor man må benytte seg av karakterenes styrker både i og utenfor kjøretøyene for å stå igjen som vinner. Arenen er utstyrt med diverse kjøretøy som gjøres enda bedre når karakterene har skapt nok kaos til å påkalle sin egen variant som i følge utvikleren kan være med på å snu en kamp til din favør.

Ettersom spillet er eksklusivt til PlayStation 5 ventes det at spillet skal dra nytte av flere av konsollens unike funksjoner både i form av lynrask lasting fra konsollens unikse SSD teknologi, Tempest 3D audio teknologi og DualSense kontrolleren’s Haptic Feedback vibrasjoner og adaptive triggere.

Destruction: AllStars skal også i følge utvikleren jevnlig oppdateres med sesongbasert innhold med alt fra nye moduser, nye karakterer, skins, uttrykk og mer

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.