Det er for sent å redde dem
0

Det er for sent å redde dem

jan 26 Spill.no  

Microsoft og utvikler Tequila Works har sluppet den første traileren for deres kommende Xbox Live Arcade-tittel Deadlight.

Zombieskygger

Det har vært mye snakk om Microsofts mangel på eksklusive titler for 2012, men det ser ut til at vi ikke har sett alt helt ennå. Deadlight er et relativt nyannonsert spill som kun vil dukke opp for Xbox 360 i år, og ser ut til å føye seg i rekken etter Braid og Limbo som Microsoft-ekskusive puzzle-plattformspill med enormt potensial. 

I motsetning til sine nevnte sjangerfrender er det lite vi foreløpig vet om Deadlight, annet enn at det utspiller seg i en verden dekket av zombier, eller “skygger”, som de kalles i spillet. Etter de få offentliggjorte skjermbildene å dømme, snakker vi om nok et 2D-plattformspill hvor det ifølge utvikleren er hjernen som skal få bryne seg, på tross av at hovedpersonen skal få tilgang på et middels godt arsenal av skytevåpen og granater.

En ny trailer har nettopp blitt sluppet fra spillet, og selv om vi ikke får se noe fra selve spillet, setter den tonen for hva vi kan vente oss fra Deadlight til sommeren. Du kan også se et knippe skjermbilder fra spillet om du klikker deg videre til neste side.

Se video

Deadlight utvikles av Tequila Works og utgis av Microsoft Game Studios for Xbox Live Arcade på Xbox 360. Spillet lanseres en gang til sommeren.


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.