Det spøker for Molyneux’ gudespill
0

Det spøker for Molyneux’ gudespill

des 18 Spill.no  

Peter Molyneux og studioet 22cans’ Kicstarter-prosjekt, gudespillet Project Godus, trenger ytterligere 91 000 pund, eller omtrent 850 000 norske kroner, for å nå målet sitt.

Det haster

Deadline for Kickstarter-innsamlingen er om knappe tre dager, noe som betyr at det begynner å haste for Molyneux og kompani. Molyneux er som kjent opphavsmann til gudespillsjangeren, og det var ikke få spillerjherter som gledet seg da han annonserte et splitter nytt spill hvor spilleren inntok rollen som allmektig hersker.

Med 359 000 pund innsamlet, og et mål om 450 000 pund, trenger han imidlertid et skikkelig krafttak fra fansen for å kunne realisere prosjektet. I den anledning har han og 22cans de to siste ukene snekret sammen en veldig røff video som i grove lag beskriver utgangspunktet for spillet. 

Se presentasjon

Hvis du har lyst til å hjelpe den ikoniske spillskaperen å realisere det som kan bli hans siste spillprosjekt, kan du klikke deg inn HER. Hvis prosjektet ikke når målet sitt, får man tilbakebetalt pengene, så det er ingen risk involvert i donasjonen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.