Dette er Agent 47
0

Dette er Agent 47

mai 03 Spill.no  

En ny video fra IO Interactive presenterer nok en gang Hitman: Absolutions hovedperson Agent 47, denne gangen ved hjelp av faktiske gameplay-opptak.

Rambo eller Snake?

Da det første Hitman dukket opp i spillhyllene i 2000, introduserte det snikesjangeren for en helt ny generasjon, og banet i stor grad veien for nyere ikoner som Sam Fisher, Altaïr, Ezio og Riddick. Med deres inntog på markedet, minket imidlertid også slagkraften for Agent 47, men etter Square Enix’ oppkjøp av Eidos satses det på nytt på den danskutviklede leiemorderen.

En ny video presenterer atter en gang Agent 47, denne gangen som hovedperson i Hitman: Absolution, hvor man selv kan velge hva slags leiemorder man vi være – brutal Rambo, eller snikende Snake. Spillbarheten ser ut til å nærme seg den vi kjenner fra suksesstitler som Batman: Arkham Asylum, og med tanke på salgstallene den bevingede superhelten har sørget for de siste årene, er det verken utenkelig eller urimelig å tro at dette er bevisst.

Se video

Hitman: Absolution utvikles av IO Interactive og utgis av Square Enix for PC, Xbox 360 og Playstation 3. Spillet skal etter planen lanseres i slutten av 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.