Dette er The Saints
0

Dette er The Saints

jul 05 Spill.no  

IO Interactive har sluppet en presentasjon av The Saints, en gruppe leiesoldater som er sendt ut for å drepe Agent 47 i det kommende Hitman Absolution.

Kontroversielt

Da IO Interactive slapp traileren hvor hovedperson Agent 47 brutalt henretter åtte kvinner i nonnedrakter av latex, ante de ifølge seg selv ikke at det ville vekke reaksjoner på årets E3-messe i Los Angeles. Men kontroversen ble raskt et faktum, og som konsekvens gikk traileren verden over.

Nå har IO sluppet en ny trailer som presenterer nonnene, som går under navnet The Saints. Her får vi se hvor vellykkede leiemordergruppen er i forkant av sitt siste oppdrag: å ta livet av Agent 47.

Se video

IO har i tillegg sluppet en presentasjon av stemmeskuespilleren Vivica Fox, som har stemmen til sjefen for nonnene i The Saints. Fox har tidligere spilt i filmer som Independence Day og Batman & Robin, men kanskje aller mest fra sin rolle som Vernita Green AKA Copperhead fra Kill Bill vol. 1.

Se intervju

Se tidligere presentasjoner på neste side!

Diana Burnwood

Benjamin Travis

Se trailer

Hitman Absolution utvikles av IO Interactive og utgis av Square Enix for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet slippes 20. november i år.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.