Deus Ex’ Adam Jensen kunne vært med i Far Cry 3
0

Deus Ex’ Adam Jensen kunne vært med i Far Cry 3

okt 29 Spill.no  

Hva ville du sagt til å ha hovedkarakteren fra Deus Ex: Human Revolution sin stemme kommende ut av Far Cry 3s Jason Brodys munn? Nettopp dette scenarioet var planlagt lenge, ifølge Deus Ex-skuespiller Elias Toufexis under årets London Comic Con.

Toufexis skulle nemlig opprinnelig spille rollen som Jason Brody, og rakk angivelig å arbeide med spillet i hele to år før Ubisoft bestemte seg for å foreta et aldri så lite rollebytte. Grunnen var at Deus Ex: Human Revolution ble suksessfullt, og spillets protagonist Adam Jensens grove stemme var plutselig litt for kjent til at studioet ville fortsette med Toufexis som Brody. 

Toufexis sier imidlertid at han forstår Ubisofts valg, men at det virker som om Adam Jensens popularitet kan koste han roller, da han brukte sin vanlige stemme i rollen som Jensen (og for øvrig også som Jason Brody).

Stemmeskuespillere som spiller store roller i forskjellige serier er dog slettes ikke uvanlig, og Ubisoft deler selv en stemmeskuespiller for en av deres storserier med et annet studio, nærmere bestemt Nolan North, som spiller Desmond Miles i Assassin’s Creed, og også Nathan Drake i Naughty Dogs Uncharted-serie. Et annet velkjent eksempel er Troy Baker i rollen som to av årets store actionhelter – Joel i The Last of Us og Booker DeWitt i Bioshock: Infinite (samt også Jokeren i Arkham Origins).

Kilde: Xbox360Achievements.com

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.