Dice er godt i gang med Star Wars Battlefront
0

Dice er godt i gang med Star Wars Battlefront

jul 25 Spill.no  

Det er ingen tvil om at Star Wars-lisensen har en turbulent tid bak seg. I kjølvannet av spillstudioet Lucasarts nedleggelse i fjor hersket det stor forvirring om lisensens fremtid, noe som ikke bedret seg da Disney kom ut med at alle pågående prosjekter skulle avlyses. Utgiveren Electronic Arts tok imidlertid saken i egne hender ved å kjøpe opp diverse rettigheter relatert til Star Wars-spill tidligere i vår, og jubelen var stor da det etterlengtede skytespillet Star Wars Battlefront ble annonsert på sommerens E3-konferanse. Nå er spillet et godt stykke inn i utviklingsfasen, i alle fall om vi skal tro EA-president Frank Gibeau.

«Vi viste 22 sekunder av hvilken retning vi tar spillet i, og responsen fra fansen har vært svært positiv,» forklarte Gibeau under EAs FY14 Q1-konferanse. «Gjengen i Dice er godt i gang med utviklingen av dette produktet allerede, så vi føler oss veldig optimistiske når det gjelder skytespill de neste årene.»

Under konferansen ble det også bekreftet at spillet vil inkludere muligheten til å fritt skifte mellom tredjepersons og førstepersons perspektiv, en funksjon som har vært sentral i de tiligere spillene i serien.

Star Wars: Battlefront utvikles som kjent med Dices kraftige Frostbite 3-motor, men ingen lanseringsdato har blitt annonsert enda. 

Kilde: VideoGamer

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.