«Dinosaur Planet» til Nintendo 64 lekket på nett
0

«Dinosaur Planet» til Nintendo 64 lekket på nett

feb 20 Anders Lønning  

En intern versjon av det som etter hvert skulle bli til Gamecube spillet Star Fox Adventures har nå blitt lekket på nett.

Når det regner så høljer det. Kort tid etter at en oppusset utgave av det Rare utviklede Nintendo 64 spillet Goldeneye dukket opp på nett, har enda et klenodie fra studioets histore blitt lekket på nett. Denne gangen er det spillet Dinosaur Planet, som de som kjenner sin Rare historie kanskje kjenner igjen som spillet som studioet jobbet på etter Diddy Kong Racing.

Opprinnelig hadde Dinosaur Planet ingenting med Star Fox å gjøre men etter et besøk fra utvikler legenden Shigeru Miyamoto ble spillet, som også hadde antropomorfiske dyr i hovedrollen, konvertert til Star Fox Adventures som skulle bli et lanseringsspill for Nintendo Gamecube.

I følge lekkerne ble denne versjonen av spillet kjøpt fra en privat samler i Sverige, og slik det er i dag vil det ikke fungere slik det skal på en emulator. Dinosaur Planet vil derimot funke på en original Nintendo 64, hvis man har en flashcart å spille det fra.

Under kan du se 20 minutter fra spillet, spilt av Digital Foundry verten John Linnemann på hans egen YouTube kanal:

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.