Disse fire skal samarbeide
0

Disse fire skal samarbeide

des 20 Spill.no  

2K Games og Digital Extremes har sluppet fire trailere som presenterer hver sin flerspillerfigur fra det kommende The Darkness 2.

Sterke sammen

De av oss som allerede har pløyd oss et stykke gjennom årets juletitler, har allerede begynt å myse på nyåret. Blant de første interessante titlene på kalenderen finner vi The Darkness 2, oppfølgeren til svenske Starbreezes ypperlige skyte-/snike-/superhelt-spill.

I The Darkness 2 blir vi blant annet servert en splitter ny samarbeidsmodus ved navn Vendetta, hvor opp til fire spillere slår seg sammen for å meie ned motstanden. Her får vi velge mellom fire markante figurer: Den mentalt ustabile leiemorderen Inugami, Mossad-agenten Shoshanna, en skotsk hooligan ved navn Jimmy Wilson, og voodoo-doktoren JP Dumond. De har alle hver sin grunn til å hate The Brotherhood, og sammen har de en temmelig god mulighet til å knekke dem.

Denne uken ble en kort presentasjonstrailer for hver av de fire lagt ut på nettet, og de kan du se her.

Inugami


Shoshanna

Jimmy

JP Dumond

The Darkness 2 utvikles av Digital Extremes og utgis av 2K Games for PC, Playstation 3 og Xbox 360. Lansering er satt til 10. februar 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.