Disse lager spill for PS4
0

Disse lager spill for PS4

feb 21 Spill.no  

Sony viste en imponerende liste over utviklere som jobber med PlayStation 4-spill under gårdagens pressekonferanse.

Heftig liste

Mengden av spill på scenen var kanskje ikke overveldende, men det er ingen tvil om at en såpass tidlig annonsering innebærer at ikke alt er på plass helt ennå. Sony kompenserte derfor med å vise en skjerm stappfull av kjente studionavn som for tiden jobber med spill for konsollen. Skjermbildet var bare oppe noen sekunder, men takket være lynkjappe reflekser vi garantert har fått fra all spillingen, rakk vi å trykke på Print Screen-knappen før pressekonferansen gikk videre.

Les alt om PlayStation 4-avsløringen her

På listen ser vi en rekke utviklere som jobber med spill for flere plattformer, så at de også kommer til PS4 er kanskje først og fremst gledelig, og ikke nødvendigvis så overraskende. Men det befinner seg garantert en hel haug med navn her som i løpet av tiden frem mot lanseringen av PS4 kommer til å avsløre oppsiktsvekkende prosjekter som per i dag er strengt hemmelige.

Hvilke utviklere kjenner du igjen, og hvilke spill tror du de har på programmet for PS4? Gi lyd i kommentarfeltet!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.