Disse vant «Blur»
0

Disse vant «Blur»

jun 08 Spill.no  

Forrige uke hadde vi en konkurranse der vi ganske enkelt spurte dere lesere om hvilken bil dere kunne tenke dere å sprenge og hvorfor. Premien var ett stk. «Blur» fra Activision.

Tre vinnere

Nå har vi trukket tre tilfeldige vinnere blant de mange bidragene. De heldige som får et eksemplar av «Blur» på valgfritt format hjem i postkassen er:

McSondre – «Jeg ville ha ødelagt en VIP-bil av noe slag med skuddsikre ruter og panserdører osv. Skal man vise seg fra, så skal man vise seg fram.»

maskemannen – «Jeg kunne gjerne tenkt meg å sprenge en Peugeot 207! Hvorfor spør du? Når vi hadde en fikk vi motorstopp flere ganger.. Å måtte stå ute i kulda og vente på hjelp er ikke artig!»

ajesto – «Jeg hadde sprent bilen til Mr. Bean, den er bare så støgg at den fortjener å få en real omgang! Down with the Coopers!»

Vi i Spill.no gratulerer vinnerne, og håper de koser seg med spillet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.