Disse vant Napoleon
0

Disse vant Napoleon

apr 19 Spill.no  

Forrige uke mottok vi tre eksemplarer av ??«Napoleon: Total War», og utfordret dere lesere til å komme opp med en taktikk som kunne slå Napoleons mektige hær for å vinne spillet.

Vi mottok svært mange bidrag, og har nå plukket ut våre tre favorittaktikker.

Tredjepremien, et vanlig eksemplar av spillet, ble vunnet av jonas001 som hadde en veldig enkel og grei taktikk:

«Jeg ville gått rett inn i armeen hans, løftet opp iPhone’en min og sagt at jeg var fra fremtiden. Napoleon ville falt pladask.»

Andrepremien, en såkalt Imperial Edition av spillet, går til Mathias94s kreative taktikk:

«Hvem trenger MacGyver eller Chuck Norris for å overvinne Napoleon? Pøh… Jeg vet hvem som er den rette karen for jobben; en norsk felespiller med navn Alexander Rybak.

«Jeg hadde fått Rybak til å spille «Fairytale» til Napoleon, helt til ørene hans hadde begynt å blø, og han hadde en hodepine med et smertenivå på lik linje med å bli skutt med Onkel Skrues grovsaltbørse. Napoleon ville så tatt sitt eget liv for å unngå den øredøvende sangen.»

Og til slutt: førstepremien. Den går til svinepels for omfattende og langsiktig planlegging:

«Å slå selveste Napoleon er ingen smal sak. For å overvinne den lave, men utspekulerte franskmannen, kreves både en genial strategi, godt med ressurser, og en klype flaks. Min strategi spiller mest på flaks.

Se for deg at du får tak i en tam havskilpadde. Ikke en sånn liten en, men et svært beist av et krypdyr. Denne havskilpadden heter Gregor, og kan snakke. Fransk. Ikke spør hvorfor han heter Gregor, eller hvorfor han kan snakke fransk, sånn er det bare. Så tar du med deg Gregor til elven Seinen i Paris, setter deg på ryggen hans og lar han cruise på vannet gjennom storbyen. Sånn holder du på i noen år.
Sakte, men sikkert, bygger du og Gregor opp et rykte i Paris. Dere blir kjent som en elevill duo. Folk faller pladask for Gregors sør-franske aksent, og han slenger ut humoristiske bemerkninger til forbipasserende. Du blir kjent som personen som klarte å temme en havskilpadde og i tillegg klarte å lære den fransk. Du blir Paris’ nye helt.

Gradvis får du kontakter, over hele Paris, og etter hvert fra alle kanter i Frankrike. Du blir kjent med mektige personer her og der, som kan skaffe deg innflytelse. Pressen skriver om deg og Gregor regelmessig, og deres reiser i franske hav og elver. Snart har dere heltestatus i hele Frankrike. Alle elsker dere. Du og Gregor opparbeider dere et fredelig rykte, og dette slår ut på hele Frankrikes befolkning.

Det er ikke lenger inn å krige og slåss, folk vil heller slappe av og nyte livet, som du og Gregor gjør. Soldatene til Napoleon sier opp stillingene sine i forsvaret. Til slutt er ikke Frankrikes militære mer enn en lav franskmann ved navn Napoleon som er meget sint over at ingen vil slåss for ham lenger. Når du har kommet så langt, har du egentlig slått Napoleon på de fleste måter, så det er fritt fram om du vil la han leve eller ikke. Personlig ville jeg latt Gregor tatt knekken på ham. Gregor ble nemlig oppvokst i en ninjafamilie, og kan alt om kunsten å ta livet til folk.»

Spill.no gratulerer alle vinnerne!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.