Doktorene forlater BioWare
0

Doktorene forlater BioWare

sep 19 Spill.no  

Dr. Ray Muzyka og Dr. Greg Zeschuck forlater studioet BioWare, som de sammen startet opp i 1995. Ingen av dem snakker om å fortsette i spillverdenen.

Mettet på spill

De to, som har sine doktorgrader fra medisinutdannelsen, har gjennom årene sørget for en imponerende rekke med rollespillutgivelser fra studioet, som Baldur’s Gate, Star Wars: The Old Republic, Neverwinter Nights, Mass Effect og Dragon Age, og ble kjøpt opp av Electronic Arts i 2007.

– Jeg har behov for å bevege meg videre til et nytt kapittel i karrieren min…Med BioWares utvidelse til flere nye lokasjoner som en del av et stort selskap, etter to tiår med flere vellykkede produktlanseringer over mange plattformer og forretningsmodeller, har jeg i det store og hele oppnådd det jeg personlig ønsket  i spillbransjen. Nå vil jeg i gang med en helt ny etableringsutfordring, forteller Ray Muzyka i bloggen sin, og understreker at han ser for seg en karriere i en helt ny bransje denne gangen.

Satser på øl

Også Greg Zeschuk indikerer at han er ferdig i spillbransjen for denne gang, og planlegger å tilbringe den kommende tiden sammen med venner og familie, samt noen «personlige prosjekter», som han kaller det.

Sentralt blant disse er Zeschuks kjærlighet for øl, og ikke minst prossessene bak bryggingen av det. Det første prosjektet han setter i gang med, er en internettbasert intervjuserie ved navn The Beer Diaries, hvor han snakker med profilerte ølbryggere.

– Hvis det går bra, vil jeg jobbe med andre øl-relaterte show, applikasjoner og prosjekter. Hvis ikke, har jeg drukket masse godt øl, og kan ende opp igjen med spill eller noe helt annet. Tiden vil vise, forklarer Zeschuk i bloggen sin.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.