Doom 3 er tilbake
0

Doom 3 er tilbake

mai 31 Spill.no  

Id Software og Bethesda har annonsert en oppfrisket og utvidet utgave av grøsserspillet Doom 3 for Xbox 360, Playstation 3 og PC.

Skummelt gjensyn

Doom 3: BFG Edition, med en tittel som henviser til et svært populært våpen i spillserien, inneholder både det opprinnelige spillet, tilleggspakken Resurrection of Evil samt en ny samling oppdrag som går under navnet The Lost Mission. Alt blir i full 3D, med en rekke visuelle forbedringer.

Se video

I tillegg har id Software oppgradert checkpoint-systemet, som nå skal sikre en jevnere progressjon gjennom spillet. Konsollversjonene får selvsagt achievements og trophies, og med i pakken følger til og med Doom og Doom 2 som en ekstra bonus.

Men best av alt: Montert lommelykt!

Doom 3: BFG Edition utvikles av id Software og utgis av Bethesda for PC, Playstation 3 og Xbox 360. Spillet skal lanseres til høsten.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.