Drake i enda et «Uncharted»-eventyr
0

Drake i enda et «Uncharted»-eventyr

okt 29 Spill.no  

Er du en av de som ikke kan få nok av Nathan Drake og hans utrolige eventyr? Da er kanskje «Uncharted: Eye Of Indra» noe for deg. «Uncharted: Eye Of Indra» er forløperen til «Uncharted: Drake’s Fortune». Historien var opprinnelig tenkt som historien til «Uncharted 2: Among Thieves». Naughty Dog bestemte seg derimot for å ta spillet i en annen retning, men de følte også at «Eye Of Indra» var et verdig konsept. Det siste året har Naughty Dog derfor arbeidet med «Uncharted: Eye Of Indra» som en firedelt «motion comic».

 

For de som er ukjente med konseptet er «motion comic» ganske enkelt en animert tegneseriebok i filmform. Stillbilder er behandlet med bevegelige karakterer, bakgrunns elementer og 3d-effekter. Det som skiller «motion comic» mest fra sin tegneseriebok-far er selvfølgelig lyden. Med stemmeskuespillere, lydeffekter og musikk blir en «motion comic» en opplevelse for mange sanser.

 

Naughty Dog har tydelig arbeidet mye med «Uncharted: Eye Of Indra». Tegningene er flotte og lydbildet er fantastisk. De har til og med laget reklamepauser i passende stil med Nathan Drake som hovedperson. Første episode er gratis og kan ses under. De videre episodene vil koste en liten slant penger og kan skaffes gjennom Playstation Store. Hvor mye hver enkelt episode vil koste er enda ikke annonsert. En full pakke med de resterende 3 episodene kommer også. Denne vil koste mellom 15 til 30 kr. Et rimelig og godt kjøp vil mange hevde.

 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.