Drept etter CS-kamp
0

Drept etter CS-kamp

mar 21 Spill.no  

En mann ble knivstukket og drept etter en vennskapelig kamp mellom to lag i skytespillet Counter-Strike, melder City Press.

Pengebråk

Det finnes mange eksempler på at folk tar spill for alvorlig, men de færreste har et dødelig utfall. Dette var imidlertid tilfelle da to Counter-Strike-lag møttes til kamp i den filipinske hovedstaden Manila denne uken. Lagene veddet et beløp tilsvarende en femtilapp om resultatet, men da kampen var over, brøt det ut krangel om betalingen.

Etter at pengene til slutt fant sine rettmessige eiere, var fremdeles en av vinnerne sint etter krangelen, og han fulgte etter og knvstakk Eric Cristobal fra det andre laget ihjel i sitt hjem. Cristobal skal ifølge politiet ikke ha provosert til noen konfrontasjon, men var et fast innslag i miljøet rundt pengebasert Counter-Strike-spilling i byen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.