Drømmefall nærmer seg målet
0

Drømmefall nærmer seg målet

feb 15 Spill.no  

Kickstarter-kampanjen for å få laget det norske eventyrspillet Drømmefall: Kapitler nærmer seg målet sitt med stormskritt.

Godt på vei

Drømmefall: Kapitler  er ikke bare det første norske Kickstarter-spillet, det er i tillegg over 90% på vei til å bli realisert. Med konfortable 23 dager igjen å gå på, har nyoppstartede Red Thread Games allerede klart å samle inn hele 778 000 av målet på 850 000 dollar. Over 12 000 spillere har så langt bidratt til spleiselaget, og det bankes nok heftig i bordene hos Red Thread, nå som suksessen virkelig begynner å bli en realitet.

Studioet har sørget for å dryppe jevnlig informasjon fra spillet, og vi har allerede fått se det første skjermbildet, sammen med en presentasjon av Sarah Hamilton, som vender tilbake som stemmen til April Ryan. I dag følger imidlertid studioet opp med den første av det vi håper blir mange videooppdateringer, denne gangen med fokus på kontrollsystem og veldig, veldig tidlig utforming.

Se video

Drømmefall: Kapitler utvikles og utgis av Red Thread Games for PC, men ytterligere utgaver kan komme på et senere tidspunket. Spillet skal lanseres i slutten av 2014. Les intervju med Red Thread Games her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.