Dropper nedlastbart innhold
0

Dropper nedlastbart innhold

jun 21 Spill.no  

Utvikler Quantic Dreams annonserte ved lansering av thrilleren «Heavy Rain» at de planla flere nedlastbare episoder til spillet. Nå er utviklingen av nytt nedlastbart innhold lagt på is.

Move-støtte

Det er nettsiden Game Informer som har avslørt dette. Under en prøvespilling av «Heavy Rain» med Move-støtte på årets E3, kunne Guillame de Foundaumière fra Quantic Dreams avsløre at firmaet har lagt alle planer om nedlastbart innhold til spillet på is. Årsaken skal være at Sony har bedt de fokusere på å utvikle Move-støtte for spillet, slik at man kan spille «Heavy Rain» med «Playstation Move»-kontrollerne fra høsten av.

Under lanseringen av spillet snakket David Cage fra Quantic Dream om at flere nedlastbare episoder var planlagt, der man blant annet skulle få utforske bakgrunnen til flere av hovedpersonene.

Nå spøker det derimot for at vi noen gang vil få muligheten til å spille disse. I stedet kommer en egen Move-versjon av «Heavy Rain» til høsten. Sammen med en nedlastbar patch for de som allerede har spillet, men har lyst til å spille det med Move-kontroller.

Se bilder fra spillet på neste side.

«Heavy Rain» er utviklet av Quantic Dreams og utgis av Sony Computer Entertainment. Spillet er utgitt eksklusivt på Playstation 3, og relanseres til høsten med støtte for Playstation Move.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.