DuckTales vender tilbake
0

DuckTales vender tilbake

mar 23 Spill.no  

Utgiver Capcom har via nettsiden sin annonsert en ny utgave av plattformklassikeren DuckTales fra Nintendos første konsoll. Spillet slippes allerede til sommeren, kunne de røpe på denne helgens PAX East-messe.

Tibake fra graven

Mens vi i forrige sak i dag ymtet frempå at å bringe barndomsfavoritter tilbake i dagens lys sjelden er en vellykket affære, skal vi nå snakke om noen som har bestemt seg for å gjøre nettopp det. NES-klassikeren DuckTales skal nemlig bringes tilbake til nostalgihungrige fans, og det er ingen ringere enn WayForward, et studio som har massevis av erfaring med nettopp denne typen arbeid, som har fått oppgaven.

Spillet kommer imildertid til å få noen nye tilskudd for å gjøre opplevelsen en smule friskere. Det blir blant annet mulig å svømme i pengebingen til Skrue. Og samtlige stemmeskuespillere fra TV-serien fra 80-tallet skal bidra med stemmene sine. Slett ikke dårlig, med tanke på at Skrues stemmeskuespiller er hele 94 år gammel.

Se trailer

DuckTales Remastered utvikles av WayForward og utgis av Capcom for Xbox 360, PlayStation 3 og Nintendo Wii U. Spillet lanseres til sommeren.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.