0

Dying Light 2 kommer i 2020

jun 10 Alexander Lund  

Dying Light var en kanskje litt overraskende suksess når det ble lansert i 2015. Parkour blandet med zombier som ble aggresive om natten var liksom ikke noe nytt. Likevel klarte de polske utviklerene i Techland å overraske oss med et spenstig og dynamisk spill som underholdt oss.-

Nå kommer også oppfølgeren, som lover mer av alt som var bra med orginalen. Allerede i 2018 var Dying Light 2 blitt annonsert, men nå har vi fått litt mer informasjon.

Dying Light 2 sin helt heter Aiden Caldwell, og er faktisk smittet med samme virus som gjør menneskeer til zombier. I henhold til hvordan viruset i serien, gjør dette at Caldwell har fått økte ferdigheter innad i parkour, spenst, styrke og fart.

Utviklerne lover mer «dynamisk» verden hvor dine handlinger har konsekvenser. I tillegg vil natt/day syklusen har større taktisk betydning. Zombier vil bare komme om natten, mens om dagen er det banditter og tyver som har kontroll over de viktige områdene.

Dying Light vil ta plass 15 år etter orginalen, og det er Chris Avellone, kjent fra New Vegas og Icewind Dale, som vil ha ta kontroll over historien.

Spillet er ventet ute våren 2020. 

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill