EA beskylder spillside for løgn
0

EA beskylder spillside for løgn

mar 06 Spill.no  

Electronic Arts-topp Peter Moore beskylder nettstedet VideoGamer for å fare med løgn når de hevder at Dead Space-serien er kansellert grunnet dårlig salg, melder Kotaku.

EA i kommentarfeltet

Moore, som tidligere var toppsjef for Xbox-prosjektet hos Microsoft, jobber nå som Chief Operating Officer hos EA, og da nyheten om at selskapet skal ha skrapet Dead Space-serien etter skuffende salgstall dukket opp hos nettstedet VideoGamer, tok han til kommentarfeltet for å ordne opp.

Tordentale

– Typisk oppskrift på sleivete nettjournalistikk, motivert av et desperat behov for å øke antall klikk for å sørge for annonseinntekter, tordner Moore, og fortsetter:

– Dikt opp en historie ved hjelp av en “anonym kilde”, og publisér umiddelbart neste morgen. Legg til bokstavene “EA” til saken (åh – og koble den til mikrotransaksjoner – en sikker fanfavoritt), len deg så tilbake og nyt all edder og galle du kan tjene penger på. Gjenta etter behov…

Kotaku har fått bekreftet fra høyeste hold i EA at det faktisk var Moore som kom med uttalelsen, så da er bordet dekket for en sårt tiltrengt kamp mellom utgivere og et medium som i stadig større grad benytter seg av anonyme kilder og rykter i nyhetsformidlingen. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.