EA hiver seg på kreativitetsbølgen
0

EA hiver seg på kreativitetsbølgen

aug 03 Spill.no  

Selv om det lenge har fantes marked for brukerskapt-innhold på PC, er det vel Media Molecules «LittleBigPlanet» som virkelig startet trenden på konsoll-markedet. Sony prøvde jo selv å fortsette sjangeren, som de har kalt «Play, Create, Share», med «Modnation Racers» og nå skal det vise seg at Electronic Arts også har ambisjoner om å tappe inn i den kreative trenden.

 

Electronic Arts annonserte nylig at et nytt spill, med det enkle navnet «Create», vil komme i løpet av høsten. «Create» vil gi spillerne mulighet til å selv lage baner og utfordringer som så kan deles med andre. De har derimot, i kontrast til de rimelig kraftfulle verktøyene i «LittleBigPlanet», valgt å fokusere på et enkelt brukergrensesnitt som er basert rundt bevegelsekontroll. Spørsmålet blir da hvilket marked Electronic Arts egentlig sikter til med denne tittelen. Hva tror dere? Under kan dere ihvertfall se debut-traileren som kom sammen med annonseringen.

 

 

Se flere bilder fra «Create» på neste side.

 

«Create» har antydet slippdato november 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, Wii, PC og Mac.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.