EA jobber med Battlefield Premium
0

EA jobber med Battlefield Premium

mai 15 Spill.no  

Ifølge nettsiden Eurogamer kommer Electronic Arts snart til å avsløre Battlefield Premium, en abonnementstjeneste for Battlefield-spillene. Dermed følger de i fotsporene til Activision som lanserte en tilsvarende tjeneste kalt Call of Duty Elite i fjor.

Dermed ser det ut til at ryktene fra tidligere i år om at EA planla en slik tjeneste stemmer.

Fem utvidelsespakker

Eurogamer skriver at tjenesten vil by på unikt innhold for abonnentene, deriblant in-game-items man ikke kan få tak i andre steder. Det blir blant annet nevnt kniv, sorte dødsmerker og ulike typer kamuflasje til uniform og våpen.

Sammen med den lekkede informasjonen om Battlefield Premium har det også dukket opp info om kommende utvidelsespakker. Close Quarters kommer 12. juni, etterfulgt av Bonus content i august, Armored Kill senere i høst og End Game neste vinter. En femte utvidelsespakke som ikke har fått navn ennå er planlagt for mars 2013.

Battlefield Premium skal ifølge Eurogamer annonseres under EAs pressekonferanse på den årlige E3-messen i Los Angeles 4. juni.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.