Edea blir en av hovedpersonene i Bravely Second
0

Edea blir en av hovedpersonene i Bravely Second

jan 21 Spill.no  

De som spilte det japanske rollespillet Bravely Default på 3DS husker sikkert Edea, ei viljesterk jente med ganske mye attityde, og som har blitt kåret til fanbasens favoritt i Square Enix’ offisielle avstemninger. Hun vil ifølge Famitsu være hovedperson i oppfølgeren Bravely Second, hvor hun er blitt et par-tre år eldre og leder for The Imperial Knights.

I tillegg til dette later det til at Bravely Second vil by på et nytt prutesystem av et eller annet slag, samt at konditor blir en et nytt tilskudd til de mange ulike jobbene man kan ta på seg.

Spillet lanseres i Japan den 23. april, og selv om vi ikke har hørt noe om noen lokalisering til våre trakter enda, gjorde originalen det salgsmessig ganske bra her hjemme, så vi har god grunn til å forvente en annonsering etter hvert.

Kilde: http://mynintendonews.com/2015/01/20/edea-will-return-as-main-character-in-bravely-second-plus-new-details/

 Bilde: http://nintendoeverything.com/wp-content/uploads/Screen-shot-2015-01-20-at-6.06.52-AM-656×407.png

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.