Eksklusivt innhold på PS3!
0

Eksklusivt innhold på PS3!

jul 19 Spill.no  

27. august kommer det etterlengtede gangsterspillet «Mafia 2» på Playstation 3, Xbox 360 og PC. Er du usikker på hvilket format du skal velge når det kommer, har 2K Games nå avslørt at de som kjøper PS3-versjonen vil få eksklusivt nedlastbart innhold!

Møt Jimmy

Den nedlastbare pakken «The Betrayal of Jimmy» kommer kun på Playstation 3, og alle som kjøper spillet får med en kode for å laste ned utvidelsen gratis. «The Betrayal of Jimmy» lar deg spille som leiesoldaten Jimmy, som er mafiaens «ryddegutt». Jimmy tar de verste jobbene, og som Jimmy får du anledning til å gå amok i Empire Bay.

Xbox 360- og PC-eiere får anledning til å møte Jimmy de og, i den nedlastbare pakken «Jimmy’s Vendetta». Her skal man hjelpe Jimmy på diverse blodige oppdrag. Denne pakken vil bli lansert på alle formater.

Se bilder fra de nedlastbare pakkene på neste side!

«Mafia 2» utvikles av 2K Czech, og utgis av Take-Two. Spillet lanseres 27. august på Playstation 3, Xbox 360 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.