Ekstra innhold til «Mass Effect 2»
0

Ekstra innhold til «Mass Effect 2»

jan 20 Spill.no  

Oppfølgeren til Biowares episke rom-drama er bare litt over en uke fra utgivelse. «Mass Effect 2» er forventet å være et spill med mange timers underholdning, men det stopper ikke Bioware fra å gi oss enda mer innhold til spillet. Bioware annonserte nylig «Mass Effect 2»s utgivelse-platform for nedlastbart innhold, det såkalte «Cerberus Network». Samtidig får vi også litt informasjon om hva vi kan forvente av det nedlastbare innholdet til spillet.

 

Den første pakken vil være klar på spillets slippdato den 29. januar 2010 og vil være gratis for alle som har kjøpt spillet. Pakken skal inneholde ekstra oppdrag og utstyr. Et av oppdragene vil også introdusere leiesoldaten Zaeed, en ny karakter til «Shepard»s mannskap. Bioware lover også videre støtte til «Mass Effect 2» i månedene etter spillets utgivelse med både våpen og rustning. Deriblant finner vi også sveve-tanksen «Hammerhead» som lover bedre håndtering i hardt terreng og kamp.

 

«Mass Effect 2» har slippdato den 29. januar 2010. Spillet kommer til Xbox 360 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.