Ekte Shepard i ME-hyllest
0

Ekte Shepard i ME-hyllest

feb 18 Spill.no  

Mark Meer, stemmeskuespilleren som låner stemmen sin til Mass Effects mannlige hovedperson, Commander Shepard, spiller hovedrollen i fanprosjektet Red Sand: A Mass Effect Fan Film.

Forvirrende

Mass Effect, som de fleste andre vellykkede science fiction-serier, har en enormt dedikert og produktiv fanbase. Blant disse finner vi folkene bak fanfilmen Red Sand, som har tatt på seg oppgaven om å fortelle historien før det første Mass Effect-spillet starter. Mer oppsiktsvekkende er det imidlertid at de har klart å skaffe ingen ringere enn Mark Meer til å spille hovedrollen.

Meer er nok mest kjent for stemmen sin, som han låner bort til Mass Effect-spillenes mannlige hovedperson Commander Shepard. Utseendet har de hentet fra en nederlandsk modell, som ikke er tilknyttet fanprosjektet i denne omgang. Det er heller ikke Jennifer Hale, som spiller FemShep, den kvinnelige hovedpersonen i Mass Effect-spillene. Og Meer spiller ikke Shepard, men løytnant Jon Grissom. Men dette er jo bare en trailer – hvem vet hva vi får se i den ferdige filmen?

Se trailer

Red Sand lages av studenter ved University of Advanced Technologi i Tempe, Arizona i USA. Mer informasjon om filmen finner du HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.