Elden Ring endelig vist frem under Summer Games Fest – Lanseres i januar
0

Elden Ring endelig vist frem under Summer Games Fest – Lanseres i januar

jun 10 Anders Lønning  

I et evinnelig rot av livesendinger  og forskjellige aktører kan vi endelig erklære E3/Summer Games Fest sesongen i gang, og Geoff Keighley hadde mye han ville vise frem på kveldens Summer Games Fest. Mannen selv lovet å avslutte med et smell, og hva annet kan man kalle det når han viste frem den første skikkelige titten vi har fått av FromSoftwares kommende spill Elden Ring

Spillet som først ble annonsert på E3 2019 som et samarbeid mellom Dark Souls skaperen Hidetaka Miyazaki og forfatteren av A Song of Ice and Fire, George R.R Martin har lenge vært et tema for bred spekulasjon, og for mange har ventetiden føltes nesten like lang som en vinter i Westeros, eller tiden det tar Geroge å gjøre ferdig Winds of Winter. I traileren blir vi introdusert til The Tarnished, som for våre øre høres ut som en tittel spilleren kommer til å bære på samme måte som The Cursed Undead, The Ashed One eller The Hunter fra henholdsvis Dark Souls, Dark Souls III og Bloodborne.

Spillmekanikken vi får se minner oss naturlig nok om en blanding mellom nettopp Dark Souls, Bloodborne og Sekiro, med elementer fra spill som The Legend of Zelda: Twillight Princess og Team ICO’s legendariske Shadow of the Colossuss ettersom det ser ut til å ha et større fokus på utforsking av en stor verden ved hjelp av en hest man kan tilkalle fra tilsynelatende ingenting.

Vi kommer nok til å se traileren et halvt hundre ganger til bare for å ta innover oss alt vi får se.

Spillet lanseres 21. januar 2022 på PC, PS5 | PS4 og Xbox Series X|S

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.