Elden Ring er fortsatt et godt stykke unna
0

Elden Ring er fortsatt et godt stykke unna

mai 03 Alexander Lund  

FromSoftware sitt neste store prosjekt, Elden Ring er dessverre fortsatt et godt stykke unna lansering. Det meleder nettsiden VG247. Det er pandemien som antagelig har gjort det vanskelig for utviklerene å være så effektive som ønsket.

Moderselskapet Kadokawa Corp har nemlig lagt ut sitt årsregnskap hvor de forventer lite inntjeninger på spill frem til første kvartal (Jan-Mar) 2022. Noe som tyder på at Elden Ring neppe vil bli lansert under første periode av 2022.

Siden spillet ble offsielt avduket i 2019 har det vært veldig lite nytt utenom noen dråper av informasjon i ny og ne.

Spillet er et samarbeid mellom spillregissør Hidetaka Miyazaki og fantasy-forfatter George R. R. Martin, kjent for sin episke saga A song of Ice and Fire, og skal ifølge ryktene handle være et brutalt spill på linje med Souls-serien, bare større, en mer åpen og en mye farlige verden.

I motsetning til vanlige rollespill vil det ikke være byer eller statiske karakterer (NPC) i spillet, men istedet for skal spillet være fult av dungeons og labyrinter hvor du vil dø mange ganger.

Martin har visstnok også fått frie tøyler til å bygge mytologien og bakgrunnen til verden som Elden Ring befinner seg i noe som tyder på at det ikke vil mangle på episke historier og adrealinfylte øyeblikk.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill