0

Elden Ring visst frem, og ja det vil bli et vanskelig spill!

jun 10 Alexander Lund  

George R.R. Martin har samarbeidet med Dark Souls skaperen Hidetaka Miyazaki om et nytt rollespill kalt Elden Ring.

Traileren, som dessverre ikke visste alt for mye, hinter om en ond verden som går i oppløsning, men forteller dessverre lite mer.

Nå har Xbox Wire page publisert et interjuv med Miyazaki som avdekker litt mer om verden og spillet som utgjør Elden Ring.

Ifølge Miyazaki begynte utviklingen av spillet rett etter siste DLC var utgitt for Dark Souls 3. Første tanke var å skape en mer klassisk fantasy tittel, men det ble ikke mørkt nok for Miyazaki sine visjoner.

“we wanted to create a new dark fantasy action RPG full of things that we weren’t able to do in the Dark Souls series.

Elden Ring vil ha mer fokus på RPG elementer, men vil fortsatt ha nærkamp, ikke ulikt Dark Souls serien, med en større bakgrunn historie for den verden som Elden Ring består av. Det er verdensbygningen og mytologien som George R.R. Martin antagelig har hatt ansvar for og vil inkludere nok informasjon til å forstå verden og hva som skjer.
Bilderesultat for elden ring

En ridder i tjeneste?

Hva selve historien handler om er enda ukjent, men det er tydelig at nordisk og keltisk mytologi har vært en inspirasjonskilde. Videre kan vi vel også fastslå at det er en mørk historie om en verden som faller sammen som vi vil utforske i fremtiden.
I tillegg til en åpen verden, en karakter du kan selv lage og hesteridding for å komme deg frem, lover Miyazaki også klassiske sjefskamper og svært interaktiv kampsystem som kan tilpasse seg din favoritt spillestil.
Elden Ring kommer til PC, PS4 og Xbox One. Ingen utgivelsedato er satt. 

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill