En angrende gamers bekjennelser
0

En angrende gamers bekjennelser

Brian Schmoyer er en 30-årig kunstlærer fra North Carolina, USA. Inntil nylig var han også en lykkelig gift familiemann – men skjebnen ville det annerledes. Brian er nemlig spillavhengig, og har brukt tusenvis av både timer og dollar på spill og «World of Warcraft».

For tre måneder måtte Brian imidlertid innse hva alle årene med spilling har gjort med livet hans. Brian var venneløs, overvektig og nyskilt. I sin evige jakt på spilltroféer og den neste store spillopplevelsen var Brian villig til å ofre både helsen, vennene sine og den store kjærligheten.

For 17 dager siden fullførte Brian en video om opplevelsene sine og hans tanker rundt dataspill og overdreven spilling. Videoen «The Only Thing I know» er blitt en enorm suksess, og er hittil blitt sett over 200.000 ganger på Youtube alene.

Se videoen alle gamere snakker om nedenfor:

Spill.no spør: Hva syntes du om Brian og måten han levde livet sitt på? Når vet man at man spiller for mye dataspill? Og hva burde man gjøre dersom man ser en venn eller kjæreste isolere seg fra omverden for å spille?

Besøk Brian sin egen blogg her: http://brianschmoyer.blogspot.com/

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.