En familie lager spill basert på Super Mario Bros. Super Show
0

En familie lager spill basert på Super Mario Bros. Super Show

sep 30 Anders Lønning  

Det finnes et hav av forskjellige Super Mario hacks, fan spill og remakes der ute på det vide Internett, men jeg tror ennå jeg aldri har sett noe helt som dette her før.

Den første banen i spillet er satt i Pasta Land, som også er hvor de animerte segmentene av den første episoden av tv serien er satt, og er tradisjonen tro en remake av SMB 1-1

Jesus Lopez, en animatør som har jobbet på spill som Ducktales Remastered, Shantea 1/2 Genie Hero og mobilspillet Simposns Tapped Out har i løpet av de tre siste årene jobbet sammen med barna sine på å lage en Super Mario plattformer basert på tv-serien Super Mario Bros. Super Show.

Alle animasjonene er håndtegnet av Lopez selv, og er basert på den, la oss si, noe spesielle animasjonstilen vi som vokste opp med tv-serien var vitne til. Sammen med sin sønn og datter er utviklingen av spillet blitt et familieprosjekt hvor sønnen, som er 10 år gammel, lærer seg programmering og hvordan ting i spillet henger sammen, mens den syv år gamle datteren bidrar til hvordan det visuelle designet i spillet blir til.

Youtuberen Swanky Box kontaktet Lopez og har lastet opp en video som viser frem deler av produksjonen og som snakker litt om hvilke planer han har for videre for prosjektet.

Det er nok ikke utenkelig at Lopez kan vente seg en telefon fra Nintendo sine advokater i nær fremtid, slik utviklerne av Pokèmon Uranium og Another Metroid 2 Remake gjorde i sin tid, men så lenge så dette forblir et familieprosjekt som han ikke aktivt reklamerer for at skal bli sluppet ut på nett tror jeg, uten at jeg er en advokat, at han befinner seg på trygg grunn enn så lenge.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.