En leiemorderboks
0

En leiemorderboks

nov 07 Spill.no  

Er du en av de som har hatt lyst til å prøve deg på et Assassin’s Creed-spill, men ikke har orket å begynne å kjøpe opp de gamle spillene i serien for å klare å henge med på historien? Da lanserer Ubisoft en løsning for deg om et par uker, nemlig en samleboks med samtlige spill i hovedserien.

Fem spill

Boksen inneholder alle de fem hovedspillene i serien: Assassin’s Creed, Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed: Brotherhood, Assassin’s Creed: Revelations og det nylig lanserte Assassin’s Creed III. I tillegg følger det med så og si alt som er kommet av tilleggspakker og utvidelser, inkludert et sesongkort for Assassin’s Creed III som gir deg alt som kommer av tilleggspakker til det nye spillet gratis.

Spillene som mangler i denne samlepakken er dermed mobilspillene, DS-spillene Assassin’s Creed: Altair’s Chronicles og Assassin’s Creed II: Discovery, PSP-spillet Assassin’s Creed: Bloodlines, og Playstation Vita-spillet Assassin’s Creed III: Liberation. Disse regnes uansett som sidespill, og ikke som en essensiell del av hovedhistorien som følger spillene i pakken.

Amazon.co.uk har allerede lagt ut boksen for salg i Storbritannia, til den nette pris av 119 pund (tilsvarene 1200 kroner). Den vil også komme i salg i Norge, og vi tipper prisen blir tilsvarende her. Lanseringsdato er 30. november. Pakken kommer kun på Playstation 3 og Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.