En million betatestere
0

En million betatestere

feb 25 Spill.no  

Utvikler ArenaNet oppnådde over en million registrerte betatestere for deres kommende nettrollespill Guild Wars 2 i løpet av de 48 timene registreringen var åpen.

Ekstatiske

Guild Wars 2-utvikler ArenaNet hadde kun lagt av to døgn forrige uke for registrering av betatestere, men det skulle vise seg å holde i massevis for at MMO-underdog-en skulle få bekreftet populariteten sin. Over en million brukere skrev seg opp til betatjeneste hos utvikleren, og selv om ikke alle blir garantert plass i den kommende testrunden, vil de bli vurdert også for testing i tiden frem mot lansering.

I anledning en million registrerte testere, har ArenaNet publisert et videoopptak av studioet når antallet når målet. Videoen kan sees på spillets Facebook-side. Videre ble prestasjonen markert med følgende Twitter-melding:

– Studioet var ekstatiske da vi nådde 1 MILLION Guld Wars 2-registreringer! Vi <3 dere alle!

Guild Wars 2 utvikles av ArenaNet og utgis av NCSoft for PC. Spillet lanseres i løpet av 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.