En øy i kaos
0

En øy i kaos

des 18 Spill.no  

«Just Cause 2» lover mange ekstreme situasjoner med skikkelig overdreven action. Svenske Avalanche Studios, som står bak spillet, håper selvfølgelig å vekke interesse hos mange actionsultne spillere. Da gjør det jo ingenting at de kommer med en ny trailer til spillet.

Tidligere trailere har vist oss en Rico som klatrer på både bygninger og passasjerfly, ved hjelp av hans nye «grappling hook», samtidig som han blir forfulgt av store eksplosjoner. Det finnes heller ingen mangel på store eksplosjoner i denne nye traileren, men den gir oss også et lite innblikk i spillets historie. CIA-agenten Rico Rodriguez  blir sent til en oppdiktet øy i Sørøstasia kalt Panau. Ricos oppdrag er å finne hans tidligere sjef og mentor Tom Sheldon (kjent fra det første spillet). Tom Sheldon er savnet og har trolig gått «rogue». Ricos umiddelbare mål blir derfor å eliminere han. Det er lettere sagt en gjort, særlig da den gale diktatoren Pandak Panay nylig har tatt over makten på øya. På veien må Rico derfor bekjempe diktatorens hær og alliere seg med øyas opprørstyrker.


«Just Case 2» har slippdato her tillands den 26. mars 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.