En spillpakke du ikke bør gå glipp av
0

En spillpakke du ikke bør gå glipp av

jun 01 Spill.no  

En samlepakke med spill har dukket opp på humblebundle.com, som vi rett og slett ikke kan unnlate å skrive om. Vi snakker om fem helt fabelaktige spill som nå kan kjøpes for – vel – prisen bestemmer du faktisk helt selv.

Klassikere

The Humble Bundle V gir deg fem strålende spill sammen med soundtracket til de fem spillene. Prisen bestemmer du selv. Inntektene går til veledighet – enten Child’s Play eller Electronic Frontier Foundation – og du kan selv velge hvor mye av pengene du betaler som skal gå til veledighet og til spillutviklerne. Spillpakken er nedlastbar, og er tilgjengelig for kjøp frem til 14. juni.

De fem spillene i pakken er:

Superbrothers: Sword & Sorcery EP – et svært kunstnerisk eventyrspill med klare Zelda-referanser og atmosfærisk musikk av Jim Guthrie.

Limbo – dansk plattformspill med en unik visuell stil og en fantastisk stemning. Vi ga det terningkast 6, les anmeldelsen her!

Psychonauts – Tim Schafers plattformspill om en leirskole der man skal løse psykoser ved å utforske hjernene til folk. Kult-klassiker.

Amnesia: The Dark Descent – et førstepersons skrekkspill der man er fanget i et digert slott og monstrene er så skumle at man for det meste gjemmer seg i ren frykt når de dukker opp. Svært skummelt.

Bastion – et lekkert actioneventyr om en ung mann som må bygge opp verdenen sin som har raknet, akkompagnert av en hyggelig fortellerstemme. Vi ga det terningkast 5, les anmeldelsen her!

Merk at for å få Bastion med i pakken må du betale over 7,60 dollar, eller 47 kroner. Det betyr under ti kroner per spill, noe som er det største røverkjøpet du kommer til å oppleve i år. Har du ekstremt trangt budsjett kan du også droppe Bastion og kjøpe de fire andre spillene for en femmer. Er du glad i spill kan vi i redaksjonen ikke annet enn å varmt anbefale deg å sjekke ut disse klassikerne.

Sjekk ut spillpakken her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.