Endelig et nytt spill fra Quantic Dream
0

Endelig et nytt spill fra Quantic Dream

jun 20 Spill.no  

Spillet heter Detroit: Become Human og vil omhandle tunge filosofiske temaer som hva som vil definere et menneske og hva frihet egentlig er.

Historien er omhandlet flere androider som man kan spille som. Hovedpersonen heter Kara og vil spilt av Valorie Curry, kanskje mest kjent fra Twillight-filmene og som seriemorder i The following. Hun spiller rollen som Curry, som plutselig blir selvbevisst og starter å leve blant mennesker. En annen rolle er Connor, en andriode som er programmert til å finne androider som forsvinner.

Quantic Dream og David Cage har lovet at spillet skal bli gjenkennelig med de andre spillene i katalogen, men likevel ta i bruk teknologien. Historien skal dra i forskjellige retninger avhengig av dine valg i større grad enn sist og man skal få flere muligheter til å påvirke spillet. Blant annet vil man som Connor være effektiv og ikke gå glipp av bevis for å kunne åpne visse retninger av spillet.

Det er enda usikkert når spillet vil komme, bare at 2016 er utelukket.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.